Настільна версія
мова | язык

Акіньшина пробачила Воробйова

10 Червня, 11:17

Поділитися:

День народження Олександра Стриженова, який відомий телеведучий відсвяткував на фестивалі "Кінотавр" у Сочі, став за сумісництвом днем несподіваного возз'єднання Олексія Воробйова та Оксани Акіньшиної. Закохані ні на хвилину не розлучались, радуючи публіку щасливими очима.

Не встиг Олексій Воробйов вдосталь насолодитися пристрастю в любовній інтрижці з екс-коханою Тетяною Навкою, як сумлінні поштові голуби донесли чутки про зраду до Оксани Акіньшиної. Обрана дівчиною тактика принесла свої плоди. Актриса дочекалася приїзду благовірного на Чорноморське узбережжя і взяла ініціативу в свої руки.

- Відверто кажучи, для мене це не сюрприз, - розповів близький друг Акіньшиної. - Оксана занадто сильно любить цього хлопця, тому буде робити все, аби вони знову були разом. Вона сказала, що готова пробачити йому зраду - пише tv.ua.

А Олексій насолоджується підвищеною увагою. Красуючись перед Оксаною він стрибає у воду з 12-метрової висоти, дарує їй шикарні букети і називає своєю музою.

Поки улюбленець публіки ніжиться в обіймах актриси, олімпійська чемпіонка Тетяна Навка безтурботно прогулюється по столичних тусовках і виставках. Вона і не підозрює, що естафетна паличка знову опинилася в руках у юної претендентки на серце тульського пряника.

Очевидно, що такий поворот подій не залишить шикарну фігуристку байдужою і ми, у свою чергу, ризикуємо стати свідками неабиякої боротьби за увагу завидного нареченого.
Помилковий заголовок — Frsymibyf ghj,fxbkf Djhj,qjdf

10 Червня, 11:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор