Настільна версія
мова | язык

Аргентина обрала найкращий голос України

10 Червня, 11:45

Поділитися:

9 червня, в одному зі столичних ресторанів, відбувся світський прийом, ініціатором якого виступило Посольство Аргентинської Республіки в Україні і особисто пані посол Ліла Ролдан Ваcкеc де Муан, свято було присвячено Дню незалежності Аргентини.

Родзинкою свята стало нагородження VIP-персон України в номінаціях, безпосередньо пов'язаних з Аргентиною, її культурою, традиціями і символікою. Злату Огнєвіч відзначили найкращою в номінації «Голос України».

- Для мене було радістю дізнатися про номінацію! Вважаю, що це заслуга всієї нашої команди. - із захопленням говорить співачка. - Приємно, коли музика здатна об'єднувати цілі народи! Мрію побувати в Аргентині з концертом. А на врученні із задоволенням подарувала гостям іспанську пісню!

- Ця номінація, і саме запрошення на церемонію нагородження, для нас стало великою несподіванкою! - ділиться продюсер співачки Михайло Нєкрасов. - Неймовірно приємно, що нашого артиста так високо оцінили представники іншої країни, отже, все, те що ми робимо - не даремно! Можливо тепер, пісні Злати, зазвучать і в Аргентині.

Захід крім великої кількості селебретіс відвідали керівники та учасники Дипломатичних місій Аргентини, США, Великобританії, Росії, Німеччини, Франції та інших країн, представники міжнародних організацій та іноземних держав.
Помилковий заголовок — Fhutynbyf j,hfkf yfqrhfobq ujkjc Erhfїyb
10 Червня, 11:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)