Настільна версія
мова | язык

Мурат підтримав Ані Лорак на пологах!

10 Червня, 13:56

Поділитися:

У четвер, 9 червня, о 22.50 співачка Ані Лорак стала мамою! Артистка народила дівчинку вагою 3290 г і зростом 52 см. Як розповіли «Сьогодні» в оточенні Кароліни, народжувала співачка природним шляхом, і пологи пройшли легко. 

У пологовий будинок співачка не хотіла їхати заздалегідь, тому вирушила туди вже коли почалися перейми. До речі, як ми дізналися, народжувала Лорак у приватній клініці «Ісіда», де в квітні також з'явилася на світ донька співачки Світлани Лободи.

Ми додзвонилися дружину співачки, Мурату Налкакіоглу, щоб привітати його з народженням дочки. «У нас все чудово! - Сказав нам Мурат. - Мама почуває себе відмінно, донька - теж, вже їсть (Кароліна годує грудьми - Авт.)! Додому - поки не знаємо коли, напевно, через декілька днів ».

До речі, як ми дізналися, Мурат був присутній під час пологів, підтримуючи дружину. А от батьки Кароліни приїдуть до Києва з Чернівців трохи пізніше. «Ось тільки з роботи вирвуся - і відразу приїду, - сказав нам батько співачки Мирослав Іванович. - Як тільки Кароліна народила, мені подзвонила її помічниця.

А на наступний день з ранку думав написати їй смс-ку, щоб почитала, як тільки прокинеться. Тільки почав писати - а вона вже й сама мені передзвонила! Донька дуже щаслива, добре себе почуває. А я тут теж вітання приймаю, спокійно вулицею пройти не можу, всі вітають, бажають доньці і внучці здоров'я... »
Помилковий заголовок — Vehfn gslnhbvfd Fys Kjhfr yf gjkjuf[!

10 Червня, 13:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків