Настільна версія
мова | язык

Камерон Діас влаштовує тренування в ліжку

10 Червня, 23:18

Поділитися:

Кемерон Діас зізналася, що зберігати приголомшливу фігуру їй допомагають заняття спортом і коханням.   

Як відзначає видання www.newsme.com.ua, Кемерон  пожартувала, але в будь-якому жарті, як відомо, присутня певна доля істини. Окрім всім відомих видів спорту, таких, як серфінг, веслування і біг, вона захоплюється, виявляється, і коханням.

"Секс - мій  улюблений вид спорту", - чи то пожартувала, чи то заявила серйозно Діас в інтерв'ю лондонському таблоїду News Of The World.

Одкровення білявої  актриси прозвучали в самий розпал чуток про розставання з черговим кавалером. Голівуд зараз обговорює, що її покинув відомий бейсболіст Олексій Родрігес. Кемерон чутки спростовує, проте вони не стихають не дивлячись на те, що тільки минулого тижня їх тричі бачили разом.

 Причому, всі три рази Кемерон і Олексій поводилися, як пара, у якої немає проблем у стосунках.

38-річна зірка  не тільки розповіла про свій  улюблений вид спорту, але і поділилася  поглядами на життя. Наприклад,  шлюб вона вважає застарілим соціальним інститутом і, напевно, тому виходити заміж не збирається. Або, принаймні, не поспішає. Діас переконана, що люди повинні самі придумувати для себе правила і жити за ними, а не за стародавніми традиціями.

Помилковий заголовок — Rfvthjy Lsfc dkfinjde' nhtyedfyyz d ks;re

10 Червня, 23:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра