Настільна версія
мова | язык

Кіркоров став жертвою квартирних аферистів

14 Червня, 11:35

Поділитися:

Філіпу Кіркорову тотально не щастить з нерухомим майном. Артист ніяк не може продати свою квартиру в Москві, де провів медовий місяць з Аллою Пугачовою. Також у співака постійно виникають проблеми з квартирами на історичній батьківщині в Болгарії.

Розкішну житлову площу Філіп купував як квартиру, розташовану на першій лінії біля моря. Тепер же поряд з апартаментами зірки почалося будівництво ще одного висотного будинку. Таким чином, вид з квартири Кіркорова в елітному будівельному комплексі буде зіпсований. А зовсім недавно артист дізнався, що в його відсутність житлову площу експлуатують незаконним способом. Як передає Московський комсомолець, апартаменти без відома господаря здавалися третім особам, тому як співак, заплативши чималі гроші, сам довірив стежити за своїм приміщенням адміністрації будівельного комплексу. А ті зрозуміли це по-своєму, вирішивши нажитися на порожній квартирі.

Більш того, на території, де Кіркорову при покупці житла обіцяли будівництво парку, було вирішено побудувати свиноферму - пише stars.glavred.info.

До того ж до всього неподалік від будинку Філіпа прорвало каналізаційні труби. Крім артиста в нещасливому будинку проживає ще близько десятка зірок російського шоу-бізнесу. Прислухавшись до поради Кіркорова, квартири по сусідству купили Лоліта Мілявська, Надія Бабкіна, Аркадій Укупник, Борис Моїсеєв та інші. Також про придбання житла в Болгарії не так давно задумався приятель Філіпа Сергій Лазарєв. На даний момент Кіркоров готується подати до суду на адміністрацію комплексу та пред'явити претензії .
Помилковий заголовок — Rshrjhjd cnfd ;thndj. rdfhnbhyb[ fathbcnsd

14 Червня, 11:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван