Настільна версія
мова | язык

Через Авраама Руссо сильно побилися дві дівчини

14 Червня, 12:01

Поділитися:

Одна з фанаток співака Авраама Руссо пробила голову іншій прихильниці Руссо. Дівчата не поділили співака, через що одна з них потрапила до лікарні швидкої допомоги. Про це розповів сам артист під час чату в «Главреді».

«Я чудово пам'ятаю свій концерт в російському місті Самара. Я поїхав із зали, тому що величезна кількість фанаток стояли біля «чорного ходу ». А їхав я через головний вхід. І серед дівчат почалася серйозна бійка. Одну дівчину сильно побили, розбили їй голову, і всю в крові її відвезла швидка допомога. Природно, це сумно. Добре, що ніяких серйозних наслідків цього не було », - розповів« Главреду »Авраам Руссо. Співак попросив розшукати постраждалу дівчину і привезти до нього в готель - пише stars.glavred.info.

«Цю дівчину я попросив розшукати і привезти в готель, в якій зупинився. Внизу, в холі, я з нею зустрівся. Я хотів її подякувати за те, що вона пішла битися за Авраама. Найсмішніше, що бійка зав'язалася через те, що одна говорила: «Авраам - мій!». Інша: «Ні, Авраам - мій!». Після цього почалася бійка », - поділився спогадами співак.
Помилковий заголовок — Xthtp Fdhffvf Heccj cbkmyj gj,bkbcz lds lsdxbyb

14 Червня, 12:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин