Настільна версія
мова | язык

Чарлі Шину запропонували повернутися до роботи

14 Червня, 15:37

Поділитися:

Чарлі Шину запропонували знятися в новому комедійному серіалі. Про те, що команда Шина веде переговори з одним з найбільших американських телеканалів.

Сторони можуть досягти угоди вже до кінця цього тижня. Назва телеканалу поки не розголошується. Портал Deadline найбільш вірогідним варіантом називає Fox, з представниками якого Чарлі Шин зустрічався ще в березні. TMZ зазначає, що нове шоу буде написане спеціально для Шина. За інформацією порталу, телеканал, зайнятий виробництвом серіалу, відмовиться від схеми пілотної серії, коли перший епізод спочатку демонструється фокус-групі, і лише за результатами цього показу ухвалюється рішення про те, чи буде серіал зніматися далі. Нове шоу з Чарлі Шином вийде на телеекрани відразу. Чарлі Шин втратив роль в серіалі "Два з половиною чоловіка" в березні 2011 року після сварки з продюсером шоу, Чаком Лорі.
 
Як пише Lenta.ru, не дивлячись на чутки, що регулярно з'являлися з тих пір, про нові проекти Шина, до цих пір актор залишався без роботи. Завдяки серіалу "Два з половиною чоловіка", створеному телеканалом CBS, Чарлі Шин став найвисокооплачуванішим актором в історії телебачення. Його гонорар за участь в одній серії шоу складав від одного до двох мільйонів доларів.

Після скандального звільнення Шина робота над серіалом була припинена. У травні цього року телеканал CBS повідомив про те, що робота над шоу буде продовжена. Головну роль в дев'ятому сезоні, що виходить восени, отримав Ештон Катчер.

Помилковий заголовок — Xfhks Ibye pfghjgjyedfkb gjdthyenbcz lj hj,jnb

14 Червня, 15:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій