Настільна версія
мова | язык

Дивний «Супер 8» вийшов в лідери прокату

14 Червня, 16:06

Поділитися:

Фільм "Супер 8", знятий Дж. Дж. Абрамсом і спродюсований Стівеном Спілбергом, став лідером північноамериканського прокату. У дебютний уікенд цей науково-фантастичний фільм зібрав в кінотеатрах США і Канади 37 мільйонів доларів.

Сюжет картини впродовж роботи над нею тримався в таємниці. Лише недавно стало відомо, що дія фільму розгортається в невеликому містечку в Огайо в 1979 році: декілька школярів знімають на камеру "Супер 8" фільм про зомбі і несподівано стикаються з якоюсь істотою ймовірно інопланетного походження.

Як пише www.kino.oboz.ua, на другому місці за зборами за уікенд опинився лідер минулого тижня, п'ята частина "Людей Ікс" - "Люди Ікс: Перший клас", що зібрала 25 мільйонів доларів.

 Третє місце залишилося за картиною «Парубочий вечір 2: З Вегаса до Бангкока", що зібрав 18,5 мільйона; загальні збори фільму досягли 216,6 мільйона доларів.

Також на цьому тижні 200-мільйонний рубіж в північноамериканському прокаті подолав ще один фільм - "Пірати Карибського моря: На дивних берегах". Його збори за тиждень склали 10,4 мільйона, а загальні збори в США і Канаді - 208 мільйонів доларів. У всьому світі "Пірати", що вийшли в прокат менше місяця тому, зібрали вже 886,8 мільйона доларів.

Помилковий заголовок — Lbdybq «Cegth 8» dbqijd d kslthb ghjrfne

14 Червня, 16:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра