Настільна версія
мова | язык

«JazzClub.lviv» в 2011-у збільшує обсяги радості і добра

4 Лютого, 17:23

Поділитися:

Цей час настав. За два роки невпинного музикування, навчання, творення та організовування «JazzClub.lviv» врісся в культурне життя міста та може розширювати свою діяльність на славу джазу та збільшення обсягу радості  та добра.

Цього року ми влаштовуватимемо концерти щодня, будемо запрошувати більше виконавців із закордоння та інших міст, продовжимо навчання у літній джазовій школі  у Ходжежі та вдамося до реорганізації наших лав.

- Щодня, окрім вівторка та четверга, у «Квартирі 35» о 19.30 розпочинатимуться концерти музикантів ДжазКлубу. Вхід на концерти буде вільним.

- Четвергові засідання «JazzClub.lviv» будуть тематичними та поєднуватимуть концерти проектів клубу,запрошених колективів, презентації нових програм і джем-сейшени. Для членів клубу вхід на джем-сейшени буде вільний. Відвідувачі платитимуть 50 грн. за квитки.
   
- Музиканти, запрошенні з-поза меж Львова, у рамках діяльності клубу даватимуть авторські концерти. На ці концерти членам клубу надаватиметься 50% знижки на квитки.

- Посвідчення членів клубу діятимуть на одну особу та коштуватимуть 150 грн. Кошти йтимуть на відшкодування проїзду та побуту запрошених музикантів. Гонорари виплачуватимуться із квитків за концерти.

- На четвергових засіданнях клубу буде заборонено палити в залі.

- Члени клубу матимуть прерогативу у резервуванні столиків. Резервація здійснюватиметься не пізніше ніж за 2 год. до початку концерту. Через 30 хв. Після початку концерту резервація зніматиметься.

Нагадаємо: «Джаз-клуб. Львів» об'єднує близько двох сотень музикантів, меломанів та музичних критиків. Засновниками клубу стали мистецьке об'єднання «Дзиґа», львівські джазмени Марк Токар, Дана Винницька, Ігор Гнидин, Анастасія Литвинюк, меломани та музикознавці Сергій Косенко і Маркіян Іващишин.
З нами ДЖАЗ!
Помилковий заголовок — «ОфяяСдги/дмшм» d 2011-e p,skmie' j,czub hfljcns s lj,hf
4 Лютого, 17:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон