Настільна версія
мова | язык

Дана Борисова лікується від ожиріння?

14 Червня, 18:23

Поділитися:

Сексапільна російська телеведуча Дана Борисова відсвяткувала 35-річчя. Урочисту подію вона відсвяткувала скромно, але зі смаком. Для вечірки Дана зняла затишний караоке-зал у відомому московському ресторані. У результаті одна з найвідоміших блондинок Росії відгуляла ювілей в колі рідних, а також пари світських персон, які задарували її подарунками і засипали компліментами.

Як повідомляє stars.glavred.info, на дні народження зірки були відмічені Сергій Звєрєв, Олексій Митрофанов і Кирило Андрєєв. Весь вечір від Дани не відходила ні на крок її 3-річна донька Поліна, яка безупинно стежила за дієтою мами. «Сьогодні дозволила собі невелику слабкість в компанії близьких мені людей, - поділилася теледіва. - Довелося заради свята порушити дієту, розроблену фахівцями, щоб вирішити мої проблеми з вагою». Останні декілька місяців фігура Дані Борисової викликала величезну кількість чуток в тусовці. Як з'ясувалося, на колись сексапільні форми вплинули стреси і переживання.
 
 «Незрозуміло, чому я почала товстішати, - розповідає Life Showbiz телеведуча. - Мене просто замучили питаннями про те, чи не вагітна я. Водночас я не витерпіла і здала всі аналізи – на жаль, діагноз був невтішним. Виявилось, причина моїх бід - гормональні збої. На той час хвороба вже була в запущеній формі і я потребувала термінового лікування». Зараз Дана серйозно займається своїм здоров'ям. Лікарі приписали їй серйозні преперати.

Помилковий заголовок — Lfyf <jhbcjdf ksre'nmcz dsl j;bhsyyz&

14 Червня, 18:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин