Настільна версія
мова | язык

Група "Вінтаж" дасть перший великий концерт

15 Червня, 00:39

Поділитися:

Група "Вінтаж" у середині жовтня дасть перший великий концерт у Москві. Колектив виступить з концертною програмою "Історія поганої дівчинки" в концертному залі "Крокус Сіті Холл".

На концерті музиканти виконають пісні з альбомів "Кримінальна любов" (2007) та "Sex" (2009): "Кримінальна любов", "Всього хорошого", "Мама мія", "Цілься", "Погана дівчинка", "Самотність любові" , "Єва", "Вікторія", "Дівчата-сновиди", Sex, "Королі", "Міккі", "Мама-Америка", "Роман" та інші.

Анна Плетньова зізналася, що дуже чекає цього концерту. "Ми дуже чекаємо цього концерту. Адже це один з найбільших і серйозних концертних майданчиків столиці. Скоро порадуємо вас новими піснями і кліпами. Чекаємо всіх друзів і шанувальників нашої музики 15 жовтня на концерті в Москві. Сюрпризи шоу поки розкривати не буду, але їх буде багато ", - поділилася з" Картою музики Анна.

Спеціально для шоу група приготує нову танцювальну програму, а всі пісні будуть виконані живцем. Також на глядачів чекають прем'єри нових пісень та спеціальне світлове шоу - пише siteua.org.

До кінця липня в касах концертного залу проводиться спеціальна акція - квитки у фан-зону продаються за спеціальною ціною 600 рублів.

Концерт пройде 15 жовтня в "Крокус Сіті Хол", початок о 19:00.
Помилковий заголовок — Uhegf @Dsynf;@ lfcnm gthibq dtkbrbq rjywthn

15 Червня, 00:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон