Настільна версія
мова | язык

Виховувати дитину Ані Лорак буде бабуся

15 Червня, 00:50

Поділитися:

Сьогодні співачку та її новонароджену дитину виписали з пологового будинку і відправили додому.

Вихід Кароліни з клініки був обставлений пишно. З самого ранку водій співачки і чоловік Мурат возили з дому співачки купу нарядів, щоб молода мама могла вибрати собі сукню до смаку. У цей час над зовнішнім виглядом співачки чаклували стиліст і візажист.

Незважаючи на те, що пологи далися співачці нелегко, вона вся сяяла - пише mobus.com.

- Навіть подумати не могла, як поява дитини на світ здатна так перевернути світогляд, - розповіла Лорак. - Тепер все щастя для мене зосереджено в цій маленькій людині. Я взагалі вважаю, що жінкам, які народили природним шляхом, треба привласнювати звання героїнь. Це неймовірно важко! Перші години після пологів я нічого не могла робити, просто лежала, дивилася на дочку і плакала від щастя.

Після сімейної ради батьки вирішили назвати дівчинку Софією.

- Це ім'я красиво звучить на всіх мовах світу, - прокоментувала рішення Ані Лорак. - І перекладається з грецької як «мудрість». До речі, донька схожа на тата і це добре - щасливою буде.

- Мурат, а ви сльозу пустили, коли вперше взяли доньку на руки? - Поцікавилися журналісти.

- Справжні чоловіки на людях не плачуть, вони плачуть глибоко всередині, - відповів радісний батько.

Співачка з донькою на руках сіла в новенький чорний «Мерседес», який її чоловік купив спеціально для того, щоб возити дружину і дочку. Попереду сім'ю чекають безсонні ночі, так як дитину потрібно годувати кожні чотири години. Няню Ані Лорак вирішила не наймати: перші місяці піклуватися про дитину їй буде допомагати мама.

До речі, Ані і Мурат поки не закінчили ремонт у своїй новій квартирі, куди планували переїхати відразу після пологів, тому поки вся сім'я буде жити в старих апартаментах.

Зараз співачка збирається зосередитися на материнстві, але і про сцену не забуває. До роботи молода мама планує повернутися зовсім скоро: перший виступ заплановано на кінець липня на фестивалі «Нова хвиля».
Помилковий заголовок — Db[jdedfnb lbnbye Fys Kjhfr ,elt ,f,ecz

15 Червня, 00:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора