Настільна версія
мова | язык

Стінг в Москві

15 Червня, 10:42

Поділитися:

Співак, що став вже своїм на російській землі, прилетів до столиці вдень напередодні свого концерту.

Вже в аеропорту його зустрічала делегація, яка попередила співака про те, що 12 червня в країні відзначається національне свято День Росії. У зв'язку з побоюваннями з приводу можливих заворушень у центрі міста приймаюча сторона настійно порекомендувала Стінгу не залишати в ці дні територію готелю - пише lifeshowbiz.ru.

- Стінг дуже любить Москву і кожен раз просить нас включити в розважальну програму прогулянки по місту та екскурсії, але на цей раз він побоявся виходити на вулицю навіть у супроводі охорони, - розповіли Life Showbiz менеджери артиста.

Весь вечір і ранок наступного дня Стінг провів у своєму номері в готелі Ritz Carlton. До речі, в кожен свій приїзд британець зупиняється в одному і тому ж фірмовому номері "Люкс Карлтон" вартістю 120 тисяч рублів на добу.

Лише зрідка 59-річний співак піднімався на відкриту веранду в O2 Lounge на даху, щоб випити кисневого коктейлю і помилуватися прекрасним видом на Красну площу з висоти 12-го поверху.

Увечері в «Олімпійському» Стінг представив московським глядачам своє нове унікальне шоу Symphonycity, заради проведення якого найбільша у столиці концертна арена була повністю перероблена. У танцювальному партері організатори кілька днів встановлювали оксамитові крісла, унікальне світло і звукове обладнання.

Творча примха британського музиканта обійшлася московським організаторам у 60 тисяч доларів.
Помилковий заголовок — Cnsyu d Vjcrds

15 Червня, 10:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон