Настільна версія
мова | язык

Еда Харіса запросили у фільм про війну з зомбі

15 Червня, 16:56

Поділитися:

Еда Харіса і Метью Фокса запросили в проект "Світова Війна Z" (World War Z), повідомляє Deadline.

У основу сюжету фільму покладена книга Макса Брукса World War Z: An Oral History of the Zombie War, опублікована в 2006 році. Книга є хаотично перемішаними спогадами людей, що пережили світову війну з зомбі. Сценаристом стрічки виступає Майкл Стражинські - творець серіалу "Вавілон 5".

Планується, що в центрі сюжету стрічки буде дослідник, робота якого - докопатися до причин, що спонукали мертвих повстати з могил. Головна роль у фільмі дісталася Бреду Піту. Окрім нього в картині знімаються Мірей Інос, Джеймс Бедж Дейл та інші.

 Режисером фільму виступає Марк Форстер, відомий по роботі над фільмами "Бал монстрів" і "Чарівна країна". Про ролі, запропоновані Харісу і Фоксу, поки нічого не відомо. Метью Фокс, відомий глядачам за роллю Джека з "Залишитися в живих", в даний час працює над фільмом "Я, Алекс Крос" (I, Alex Cross). Йому дісталася роль маньяка Майкла Саллівана.

У свою чергу Ед Харіс в даний час трудиться над телевізійною картиною каналу HBO "Стрибок" (Game Change), в якій він повинен виконати роль Джона Маккейна.

Помилковий заголовок — Tlf {fhscf pfghjcbkb e askmv ghj dsqye p pjv,s

15 Червня, 16:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Семен, Степан (Стефан)