Настільна версія
мова | язык

Михайло Державін отримав орден "За заслуги перед Вітчизною"

15 Червня, 18:57

Поділитися:

Президент Росії Дмитро Медведєв підписав указ про нагородження артиста театру і кіно Михайла Державіна орденом "За заслуги перед Вітчизною" третього ступеня, повідомляє прес-служба Кремля.

Як зазначає Lenta.ru, указ був підписаний в день 75-річчя Державіна. Також Медведєв направив телеграму акторові з привітаннями і відзначив його заслуги на сцені Театру сатири і в кінематографі. За словами президента, Державіна володіє високою майстерністю, професіоналізмом і відчуття стилю. "Вас, яскравого, талановитого артиста, людини, наділеної дивовижною чарівливістю і чудовим відчуттям гумору, знають і люблять глядачі всіх поколінь", - говориться в привітанні.

Раніше Державін вже був нагороджений орденом "За заслуги перед Вітчизною" четвертого ступеня. Також він визнаний народним і заслуженим артистом РРФСР. Михайло Державін народився в 1936 році в акторській сім'ї.

Творчу кар'єру він розпочав в 1959 році в театрі імені Ленінського комсомолу, куди Державін потрапив після закінчення Щукінського театрального училища. З 1968 року Державін виступає на сцені Театру сатири і в даний час є ведучим його актором. Також добре відома робота Державіна в кіно за ролями у фільмах "Троє в човні, не рахуючи собаки" (у картині за твором Джерома К. Джерома він грає одного з головних героїв, Джорджа), "Мій моряк" та інших. Також Державін впродовж більш ніж 10 років приймав участь в телепередачі "Кабачок «13 стільців»", де йому була відведена роль ведучого.

Помилковий заголовок — Vb[fqkj Lth;fdsy jnhbvfd jhlty @Pf pfckeub gthtl Dsnxbpyj.@

15 Червня, 18:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Мавра, Петро, Тимофій, Федосій