Настільна версія
мова | язык

С.К.А.Й. екранізували знак оклику!

5 Лютого, 00:20

Поділитися:

Нещодавно біля центрального входу на кіностудію О.Довженка зібралось чимало молоді. Близько 300 молодих людей чекали на Олега Собчука. Ні, вони не хотіли отримати автограф від зірки, вони прийшли на зйомки нового відео гурту«С.К.А.Й.»!

Зйомки проходили на нову пісню С.К.А.Й. «!» (Знак оклику)  - першукомпозицію з нового альбому колективу під однойменною назвою «!».

Андрій Рожен, режисер: «Затиждень до зйомок ми оголосили кастинг на участь у новому кліпі від С.К.А.Й. і були вражені кількістю заявок. За кілька днів – 500 заявок – це, повірте,вражає! Мабуть прихильники вже дуже скучили на новим відео від улюбленого рок-колективу, тому і проявили таку активність».

Брати Андрій та Філіп Рожени вже не вперше працюють з музикантами. Це вже їх третя спільна робота. Раніше результатом співпраці стали відеокліпи напісні «Best Друг» та  «Подаруй світло». Цього разу вони працюють зновою піснею під неоднозначною назвою «!».

Як обіцяють режисери, кліп буде насичений різними образами, трактувати якікожен зможе по-своєму. На екрані з’являтимуться символи, що відображатимуть зміну покoлінь, людей та думок. І ще – у кліпі глядач жодного разу не побачить С.К.А.Й. у повному складі. Кожен музикант з’являтиметься у кадрі окремо – і це теж символічно!

Олег Собчук, фронтмен гурту С.К.А.Й.: «Я досі до кінця не знаю, що задумали режисери. Але думаю, все буде цікаво і змістовно. Після гранітного кар’єру, у який привезли нас Рожени для зйомок кліпу «Подаруй світло», я вже не здивуюся нічому. Цього разу на майданчику нас так багато – і це вже щось нове для мене. Я знаю, що те, що вийде по фіналу – буде вартим Вашої уваги!».   

Нова пісня «!», яка з’явилася в ефірі наприкінці 2010 – це якісно новий щабель в творчості С.К.А.Й. Музиканти передивилися погляди на життя, подорослішали, і змінилися. Відеокліп на цю композицію відкриє новий цикл музичних робіт у виконанні С.К.А.Й.
Помилковий заголовок — C/R/F/Q/ trhfyspedfkb pyfr jrkbre!

5 Лютого, 00:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків