Настільна версія
мова | язык

''Доктор Хаус'' хотів накласти на себе руки

15 Червня, 19:38

Поділитися:

Блакитноокий британець Х'ю Лорі, який отримує 400 тисяч доларів за одну серію «Доктора Хауса», а всього за останні 12 місяців заробив 9 мільйонів, - одна з найнещасніших людей на землі.

Х'ю постійно страждає від відчуття провини і депресій. За словами Лорі, кожного разу, граючи Хауса, він думає про те, що йому платять величезні гроші за роль лікаря, який є повною протилежністю того доктора, яким був батько Х'ю в реальному житті, пише портал "7 Днів".

«Мій батько свято вірив в клятву Гіпократа і відрізнявся неймовірним терпінням, м'якістю і добросердечністю відносно своїх пацієнтів, - зізнався Х'ю. І звичайно, його девізом не могли бути слова Хауса: «Докторами стають, щоб лікувати хворобу, а не хворих людей». Мій батько мріяв, що я зроблю кар'єру в медицині.

Я не заперечував, але ще в школі зрозумів, що недостатньо розумний і не в змозі освоїти предмети, необхідні для здобування медичної освіти. Я ріс в страху, що не зможу відповідати високим стандартам свого батька — і в професії, і в особистому житті, і в спорті». Х'ю дуже переживав через стосунки з батьком, і в 18 років вони з друзями уклали пакт, що неодмінно вб'ють себе, не чекаючи сорокаріччя. На щастя для себе і нинішніх прихильників Х'ю відмовився від цієї дурної ідеї, але депресії і відчуття провини продовжують його мучити.
Помилковий заголовок — ээLjrnjh {fecээ [jnsd yfrkfcnb yf ct,t herb

15 Червня, 19:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин