Настільна версія
мова | язык

Актриса Наталі Портман народила сина

15 Червня, 19:45

Поділитися:

30-річна оскароносная актриса Наталі Портман і її бойфренд хореограф Бенжамін Міллеп’є стали батьками. У пари з'явився на світ хлопчик. Закохані заздалегідь знали, що у них буде син. Про прийдешнє поповнення представники актриси повідомили ще в лютому.

Останні місяці перед пологами Наталі максимум часу приділяла малюкові і підготовці до найщасливішого дня в житті. «Вагітність - найінтимніша в житті подія, так що, будь моя воля, я б сиділа зараз вдома, – зізнавалася актриса, при цьому додаючи: – Але, в той же час, у мене є ще і робота».

Хоча саме на цей період припадає пік творчої активності талановитої актриси. Портман, не дивлячись на животик, брала участь в зйомках, світських церемоніях, прем'єрах, а також встигла отримати «Оскар».

За декілька тижнів до народження малюка Наталі говорила: «Я збираюся віддати багато часу цьому новому етапу в моєму житті (материнству), настання якого я з нетерпінням чекаю. Для мене це щось поки незвідане і захоплююче. Поки що в житті я рухалася по одній дорозі, на якій було безліч невідомих і захоплюючих проектів, але тепер я відчуваю наближення чогось абсолютно нового, і мені це подобається».

Вітаємо пару з синочком!

Помилковий заголовок — Frnhbcf Yfnfks Gjhnvfy yfhjlbkf cbyf

15 Червня, 19:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків