Настільна версія
мова | язык

Глюкоза відзначила день народження в Іспанії

16 Червня, 12:23

Поділитися:

Вагітна Глюкоза відзначила своє 25-річчя в Іспанії в колі сім'ї.

Співачка щороку виїжджає на літо до Марбельї, де розташовується шикарна вілла сім'ї. Ось і цього літа виконавиця, яка зараз знаходиться на сьомому місяці, взяла з собою близьких і відправилася до сонячних морських берегів.

Зазвичай Наташа не влаштовує масштабних гулянь і цього разу відзначила свято в колі найдорожчих людей. На сімейній вечері були присутні тільки друзі та рідні співачки. Після застілля іменинницю чекав найголовніший подарунок - повідомляє newsmusic.ru.

- Донька Лідочка розповіла кілька чудових віршів про маму, які мене дуже зворушили, - поділилася з «ТД» Глюкоза. - Ще вона сама вишила на серветці дуже красивого блакитного зайчика!

У цей день зірку буквально обсипали квітами та привітаннями. Що подарував чоловік співачка не розголошує, але із задоволенням розповіла про те, що прокинулася немов у саду - все ліжко було всипане пелюстками троянд. А «сценічний тато» співачки продюсер Максим Фадєєв приєднався до поздоровлень і подарував своїй підопічній нову пісню.

Народжувати Наташа збирається в тій же іспанській клініці, де на світ з'явилася донька Ліда. Останні місяці вагітності Глюкоза не буде відпочивати - працьовита молода мама планує займатися записом нового альбому, реліз якого призначено на осінь.

Помилковий заголовок — Uk.rjpf dslpyfxbkf ltym yfhjl;tyyz d Scgfysї

16 Червня, 12:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків