Настільна версія
мова | язык

«Воплі Відоплясова» зняли «Пісню» на підтримку «Звіробачення»

16 Червня, 12:43

Поділитися:

Група «Воплі Відоплясова» зняла кліп на пісню з альбому «Були деньки», яка так і називається - «Пісня».

Ролик створений в естетиці блокбастерів «короткого метра» епохи зародження рок-н-ролу. За постановку і продюсинг відповідав лідер «ВВ» Олег Скрипка - пише newsmusic.ru.

Зйомки «Пісні» пройшли в лісах Київщини і Підмосков'я. У кліпі знялися чотириста вісімнадцять лосів і п'ять ведмедів. Ролик «Пісня» знятий на підтримку нової ініціативи групи «Воплі Відоплясова» - першого в світі фестивалю для тварин «Звіробачення».

«Наші менші брати-звірі (хоча не факт, що менші), оселившись на Землі задовго до нас, мали власну цивілізацію і розвиток, та й понині їх чисельність на планеті поки що набагато перевищує нашу, - розповідають музиканти. - Тисячоліттями люди вершили культурний геноцид своїх братів, зводячи нанівець старання матінки-природи і в кінцевому підсумку опинившись на порозі реального культурного катаклізму. Здатність радіти прекрасному і позитивно сприймати світ навколо себе безнадійно втрачена, єдиними глядачами і цінителями культури можуть бути лише представники тваринного світу - ведмеді і лосі ... Тільки вони здатні зрозуміти високе мистецтво, залишивши людям їхні улюблені розваги - біг з перешкодами, спортивне орієнтування серед понівечених лісів і руйнування природи».
Помилковий заголовок — «Djgks Dsljgkzcjdf» pyzkb «Gscy.» yf gslnhbvre «Pdshj,fxtyyz»
16 Червня, 12:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин