Настільна версія
мова | язык

Валерій Меладзе розповів про всіх своїх жінок

16 Червня, 12:54

Поділитися:

Валерія Меладзе називають останнім романтиком нашої естради, його люблять жінки і поважають чоловіки.

Меладзе вміє кохати по-справжньому, можна навіть позаздрити його дружині і дочкам. Своє перше кохання співак пам'ятає чітко: «Взагалі, я закохався в 1 класі, я розумів, що це серйозне почуття. Природно, це була платонічна любов, - зізнався Меладзе. - Я відчув всю повноту життєвих барв».

Як пише siteua.org,  першою серйозною дівчиною була Валерія дівчина, що займається волейболом: вона проектувала корпуси суден, вчилася на паралельному курсі. Познайомилася парочка на дискотеці. Майбутня дружина Ірина також вчилася разом з Валерієм.

Відносини Ірини та Валерія то спалахували, то загасали. Переломним моментом була розлука під час студентської практики. «Приїхали ми з практики і абсолютно випадково зустрілися і одночасно зрозуміли, що це любов і що ми потрібні один одному. Ми стали зустрічатися усвідомлено і серйозно. Потім зрозуміли, що потрібно одружитися. Причому, ініціатива належала Ірині. Але ми, чоловіки часто все затягуємо. Тягнемо просто до останнього. У березні 1989 ми одружилися».

Весілля було шикарне, було близько сотні людей, все як належить за грузинськими звичаями. На 2-й день новоспечена дружина лікувала Валерія від моторошного похмілля. Після цього почалася кар'єра Меладзе як співака. Зі своїм братом Костянтином вони почала працювати в студії. Першим хітом стала пісня «Не тривож мені душу, скрипка».

Спочатку Меладзе намагався вести себе зразково, дбав про дітей і проводив вечори з родиною. Але незабаром йому стало нудно грати роль, не властиву йому: Валерія оточували лише жінки, а йому хотілося попити пива з друзями або повболівати за улюблену футбольну команду.

Поступово шлюб дав тріщину, і зараз виконавець коректно заявляє, що при офіційному оформленні відносин багато хто робить помилку. Так у нього і з'явилася красуня-коханка, яка дала йому знову відчути щастя батьківства. Альбіна Джанабаєва в 2004 році народила від Валерія сина Костянтина. Цікаво, що навіть зараз, коли Меладзе став вільною людиною, він не поспішає одружуватися на Джанабаєвій. Співак зізнається, що він поганий сім'янин, але тут же виправдовує себе тим, що він хороший батько.
Помилковий заголовок — Dfkthsq Vtkflpt hjpgjdsd ghj dcs[ cdjї[ ;syjr

16 Червня, 12:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон