Настільна версія
мова | язык

Девід О. Рассел зніме дитячу казку

16 Червня, 13:32

Поділитися:

Автор оскаронсоного «Бійця», режисер і сценарист Девід О.Рассел приголомшив ЗМІ дивною поведінкою.

Постановник, судячи з усього, готовий залучитися до реалізації казки «Малефісент». Кіно це, до речі, свого часу готували Тіму Бертону, але той відмовився від стрічки на користь «Франкенвіні» - повнометражного рімейка своєї ж короткометражки про хлопчика, який оживив собаку, що потрапила під колеса автомобіля.

Пізніше стрічкою зацікавивися автор останніх частин «Гарі Поттера» Девід Йейтс, але далі розмов про його участь у фільмі справа поки що не рухається. Не факт, що і Рассел займе пост режисера картини, але враховуючи його творчий потенціал, жадібні студійні боси можуть таки привернути кінематографіста до реалізації казки.

Як пише www.kino.open.ua, Голівуд екранізує черговий комікс.  Нагадаємо, що головною героїнею  казки стане зла королева з класичного мультфільму 1959 року «Спляча красуня». А сюжет розповість,   чому власне королева стала такою злою. Не виключено, що головну роль в стрічці зіграє Анджеліна Джолі.Джерело пише, що актриса дуже зацікавилася проектом, оскільки вона ніколи ще не знімалася в сімейному кіно.

Помилковий заголовок — Ltdsl J/ Hfcctk pysvt lbnzxe rfpre

16 Червня, 13:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків