Настільна версія
мова | язык

"Пірати Карибського моря 4" побили рекорд!

16 Червня, 14:06

Поділитися:

"Пірати Карибського моря 4: На дивних берегах" побили рекорд, ставши лідером серед фільмів Disney по зборах за межами Північної Америки. Про це повідомляється на сайті boxofficemojo.com.

В цілому за межами США і Канади новий фільм про пригоди капітана Джека Горобця заробив вже 695 мільйонів доларів (сумарні збори картини перевищили 907 мільйонів доларів). За всю історію прокату за цим показником картина поступається тільки "Аватару" (2 мільярди доларів), "Титаніку" (1,2 мільярди доларів) і "Володареві перстнів: Повернення короля" (741 мільйон доларів). Творці картини вважають, що найближчим часом сумарні збори фільму перетнуть рубіж в один мільярд доларів.

Таким чином, картина впритул наблизиться до "Піратів Карибського моря: Сундук мертвяка", які заробили 1,066 мільярди доларів, з яких 423 мільйони припали на збори в Північній Америці. Для порівняння, домашні збори четвертих "Піратів" складають 211 мільйони доларів. "Пірати Карибського моря 4: На дивних берегах" вишли в прокат в травні 2011 року.

У черговій серії франшизи Джек Горобець займається пошуком джерела вічної молодості. Головні ролі у фільмі виконали Джоні Депп, Пенелопа Крус, Джефрі Раш, Ієн Макшейн та інші. Відгуки критиків на фільм в цілому були вкрай негативними.
Помилковий заголовок — @Gshfnb Rfhb,cmrjuj vjhz 4@ gj,bkb htrjhl!

16 Червня, 14:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон