Настільна версія
мова | язык

На ТБ мами шукають невісток

16 Червня, 14:35

Поділитися:

У новому шоу мами, чиї дорослі сини ніяк не можуть влаштувати своє особисте життя, візьмуть ситуацію в свої руки (шоу знімають за форматом Eyeworks International BV). Як повідомили в прес-службі ТРК «Україна», потенційних невісток для майбутніх свекрух вибиратимуть за результатами кастингів.

В ефірі жених і його мама познайомляться з п'ятьма найбільш вподобаними ним претендентками. Далі майбутня свекруха відсіє одну з них, з другою попрощається син, а троє з дівчат, що залишилися, змагатимуться за руку і серце героя програми.
 
Всі учасники проекту проведуть під одним дахом декілька днів. Окрім цього, їх чекає справжнє романтичне побачення, після якого, власне, буде зроблений остаточний вибір. Але увага — весь час поряд з женихом знаходитиметься його мама, яка, вірогідно, точно знає, яка саме жінка потрібна її синові, і не дасть йому помилитися... Дівчата, яких не лякає така перспектива, можуть заповнити анкету на сайті проекту www.zamuzh.kanalukraina.tv. Шоу вийде в ефір в новому телесезоні.

Помилковий заголовок — Yf N< vfvb ierf.nm ytdscnjr

16 Червня, 14:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон