Настільна версія
мова | язык

Вікторія Боня побила коханого-мільйонера

16 Червня, 23:03

Поділитися:

Відома телеведуча Вікторія Боня на у очах гостей «Кінотавра» влаштувала сварку зі своїм коханим мільйонером з Монако. Ляпас від телеведучої чоловік отримав за те, що не попередив дівчину про свій похід на вечірку.

  Річ в тому, що Боня разом зі своїм молодим чоловіком і резидентами Cоmedy Club весело проводила час в одному з кафе на набережній. Через деякий час мільйонер з Монако кудись зник. Дівчина почала пошуки свого принца, вона обійшла всю набережну і найближчі кафе, після чого з'ясувалося, що хлопець танцює на тусовці в компанії зірок вітчизняного шоу-бізнесу.

 Як пише www.devahi.net, 31-річну теледиву це дуже розсердило, вона вивела Олександра Смурфіта на вулицю і почала його відчитувати. Свою лють знаменитість пояснила переживанням, оскільки ніде не могла знайти Сашу, а його мобільний не відповідав.

  До речі, після несподіваного ляпаса хлопець заламав руку своєї коханої. Витівка коханого Боню ще більш розлютила і вона направилась в готель. Що стосується Олександра, то він повернувся на вечірку, але на танцпол того вечора більше не виходив.

Помилковий заголовок — Dsrnjhsz <jyz gj,bkf rj[fyjuj-vskmqjythf

16 Червня, 23:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин