Настільна версія
мова | язык

Мерайя Кері випустить три нових аромати із серії Lollipop Splash the Remix

17 Червня, 23:08

Поділитися:

Останній аромат Мерайі Кері Lollipop Bling став таким популярним, що співачка вирішила випустити відразу три нових аромати на основі першого, які в загальному будуть називатися Lollipop Splash the Remix.

У кожного з них буде своя індивідуальна назва. Так, Inseparable буде містити в собі ноти малини, манго, жасмину і квітів апельсина, Never Forget You - із запахом цукерок і золотих півоній і, нарешті, Vision of Love буде складатися з аромату французького мигдалевого печива та фіолетового жасміна. Всі аромати названі на честь пісень Мераї - пише
popcornnews.ru.
 
«Ми намагаємося створити аромати, які дадуть можливість шанувальникам співачки наблизитися до неї, так само, як у випадку з музикою, - говорить парфумер Меріпьерр Джулієн. - Для створення Mariah Carey's Lollipop Splash the Remix ми працювали разом з Мераєю і використовували її музику, як джерело натхнення для виготовлення ароматів, які схожі на квіткові мелодії».

На створення класичного Lollipop Bling Кері надихнув момент, коли бойфренд Нік Кеннон робив Мераї пропозицію. Аромат відноситься до франшизи відомого косметичного будинку Elizabeth Arden. Кожен флакон буде увінчаний фірмовим метеликом Мераї, а його вартість становитиме близько 35 доларів. У продажу з липня.
Помилковий заголовок — Vthfqz Rths dbgecnbnm nhb yjdb[ fhjvfnb sp cthsї Дщддшзщз Ыздфыр еру Куьшч

17 Червня, 23:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій