Настільна версія
мова | язык

Сьюзан Бойл стане героїнею мюзиклу

17 Червня, 23:37

Поділитися:

У Великобританії поставлять мюзикл "I Dreamed a Dream", головною героїнею якого стане співачка Сьюзан Бойл, повідомляється на сайті Contactmusic.

"Колись я й подумати не могла, що історія мого життя перетвориться на спектакль. Але за останні два роки багато чого змінилося. Сподіваюся, постановка сподобається глядачам", - сказала Сьюзан. Крім того, співачка додала, що творці мюзиклу готують для публіки кілька сюрпризів. Саму Бойл у виставі зіграє шотландська актриса Елейн Констанс Сміт, яка раніше співпрацювала з театрами Глазго та Единбурга - пише lenta.ru.

Прем'єра вистави "I Dreamed a Dream" відбудеться в Королівському театрі в Ньюкаслі 23 березня 2012. Потім буде організований тур, в рамках якого покажуть мюзикл за межами Великобританії.

Сьюзан Бойл отримала широку популярність навесні 2009 року завдяки участі в телевізійному конкурсі Britain's Got Talent. У першому турі вона виконала пісню "I Dreamed a Dream" з мюзиклу "Les Miserables" Клода-Мішеля Шонберга і її тепло зустріли глядачі та судді. Тим не менш, у фіналі конкурсу Бойл посіла лише друге місце.

У листопаді 2009 року Сьюзан випустила дебютний альбом, який також отримав назву "I Dreamed a Dream". Друга платівка "The Gift" надійшла в продаж в листопаді 2010 року. Обидва диска зуміли піднятися до перших рядків хіт-парадів Великобританії і США.
Помилковий заголовок — Cm.pfy <jqk cnfyt uthjїyt. v.pbrke

17 Червня, 23:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день Європи

Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Євсій, Зинон, Кирило, Максим