Настільна версія
мова | язык

Лоліта задумалася про свого чоловіка

17 Червня, 23:55

Поділитися:

У березні Лоліта стала дружиною 35-річного Дмитра Іванова. «Ми з Дімою вирішили одружитися ще давно, я впевнена, що він буде моїм останнім чоловіком, - розповідала журналістам співачка. - Я по-справжньому щаслива з цією людиною».

По закінченні трьох місяців після весілля Мілявська зізналася: 12-річна різниця у віці між нею та чоловіком змушує замислитися про деякі речі серйозно. «Мене часто запитують, чи не думаю я, що Діма мене кине через 10 років? Думаю. Але ... Тут ще не зрозуміло, як карта ляже! І хто кого кине! - Заявила Лоліта. - Я ж дівчина така - мене складно утримати! Я людина енергетики. І якщо мій чоловік проміняє мене на якусь молодшу ...

Ну, тоді він буде дурнем! Хоча сподіваюся, цього все ж не буде. Це в 16 років можна закохатися без мозку, щоб очі горіли і весь світ бачив, що ти закоханий. А в 47 уже мрієш, як би цього ніхто не помітив, і більше думаєш головою». Втім, незважаючи на якісь побоювання, про свій вибір співачка не пошкодувала ні хвилини: «Дімка дуже хороший! Головне, мені, нарешті, з ним не страшно. Аби його нервів вистачило на складне життя зі мною! Так хочеться, щоб це весілля була останнім», - каже Лоліта - пише stars.glavred.info.

Чоловіки-ровесники і ті, хто старше її самої, Лоліту не цікавлять. «Мені потрібна людина харизматична. А в людях мого віку і старше нічого такого немає, - пояснила Мілявська. - У мені енергетики іноді набагато більше, ніж у 36-річних. Я, буває, порівнюю себе з артистами, яким по 20 років, і розумію: в мені фонтан, а в них вже все померло».
Помилковий заголовок — Kjksnf pflevfkfcz ghj cdjuj xjkjdsrf

17 Червня, 23:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір