Настільна версія
мова | язык

Наташа Корольова дозволяє Тарзану ходити наліво

18 Червня, 00:15

Поділитися:

Наташа Корольова розповіла про свою родину. Співачка впевнена, що їх союз з Тарзаном такий міцний завдяки тому, що вона нічого не забороняє чоловікові.

"Ми з ним зустрілися, маючи життєвий досвід. Він був одружений, я була у шлюбі, ми вже знали, як обходити гострі кути. Тому ми дуже гармонійно живемо, у нас немає заборон. Якщо заборонений плід існує, якщо це пресинг, натура людська влаштована так, що він хоче зробити на зло", - відзначає артистка.

"Я завжди кажу:" Сергій, життя одне, поки ще є порох в порохівницях, якщо раптом у тебе загорілись очі на когось, то вимикай мозок і отримуй кайф! ". І, знаєте, це працює. Людина 100 разів подумає, чи треба йому це", - поділилася Корольова.

Більш того, вона не вважає професію чоловіка - стриптизер - поганою. Саме Наташа допомогла Тарзану спробувати себе в театрі і, за її словами, у нього це чудово виходить - пише stars.glavred.info.

"У цій професії він уже багато років поза конкуренцією. Тому я не вправі ставити умови, що стосуються його кар'єри. Надалі, вбачаючи в ньому талант, я його вмовила вступити в ГІТІС. І його стали запрошувати в театри. На даний момент у нього 10 антреприз, причому з дуже серйозними партнерами, народними артистами. У нього чудові рецензії. Розумієте, стриптиз в його виконанні - це не тільки роздягання. Це енергетика, він свої номери робив театральними. Йому подобається театр, і кіно теж. І в фільмах зніматися його запрошують, але у режисерів є стереотип, вони в ньому бачать такого красеня. І ніхто поки не побачив, що він дуже сильний драматичний актор, - сказала вона.
Помилковий заголовок — Yfnfif Rjhjkmjdf ljpdjkz' Nfhpfye [jlbnb yfksdj

18 Червня, 00:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків