Настільна версія
мова | язык

Наречена покинула Х'ю Хефнера через численні зради

18 Червня, 14:24

Поділитися:

Наречена Х'ю Хефнера Крістал Харріс, яка повинна була в суботу вийти заміж за видавця, пояснила, чому вона так раптово відмінила весілля.

Виявляється, немолодий плейбой не збирався після одруження міняти свій спосіб життя, і наречена зрозуміла, що вона у 85-річного Хефнера буде не одна.

На шоу America's Entertainment Tonight Крістал в сльозах зізналася: «Я не була єдиною жінкою в його житті. Мені було погано від розуміння, що я виходжу заміж, знаючи це. Адже шлюб – це союз двох сердець. Це не те, чим раніше були наші стосунки».

Хефнер і раніше був відомим донжуаном і, судячи з усього, збирався наставляти дружині роги. Дівчина також зізналася, що Х'ю замучив її юристами і не дав їй часу обдумати пропозицію одружитися.

«Це відбулося так швидко. Він запропонував одружитися перед трьома камерами і фотографом. Я думала, це щось, чого я хочу», - переживає вона.

Тим часом, стало відомо, що відміна весілля влетить Хефнеру в $250 тисяч, оскільки вже був замовлений весільний торт, квіти і плаття для нареченої. На екземпляри нового номера журналу Playboy, на обкладинці якого Крістал повинна була з'явитися вже як місіс Хефнер, до її фото тепер клеять стікери з написом наречена, яка «Втекла»
.
Сам видавець здається засмученим тим, що весілля зірвалося. Зараз Х'ю втішають друзі і, як він зізнається в своєму «Твіттері», переглядає фільм «Наречена, яка Втекла».

Помилковий заголовок — Yfhtxtyf gjrbyekf {э. {taythf xthtp xbcktyys phflb

18 Червня, 14:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків