Настільна версія
мова | язык

У Лос-Анджелесі відбулася прем'єра кінокомікса "Зелений ліхтар"

18 Червня, 14:48

Поділитися:

У Лос-Анджелесі відбулася світова прем'єра фільму Мартіна Кемпбела "Зелений ліхтар", кінокомікса про супергероя у виконанні Райана Рейнолдса.

Як пише www.stars.glavred.info, головними зірками вечора стали Райан Рейнолдс і Блейк Лайвлі, які зіграли головні ролі. Райан недавно розлучився зі Скарлет Йохансон, тому на прем'єрі з'явився в компанії мами. Блейк зустрічається з Леонардо ді Капріо, проте коханий не прийшов підтримати дівчину в Китайський театр Граумана в Голівуді.
    
На прем'єрі засвітилися і виконавці другорядних ролей: Пітер Сарсгаард (роль вченого Гектора Хаммонда), Марк Стронг (інопланетянин Сінестро), а також Тім Робінс і Анджела Бассет.
Бюджет "Зеленого Ліхтаря" складає близько 200 мільйонів доларів.

Творці обіцяють яскраві спецефекти і захоплюючу історію. Вона розповість про американського льотчика-випробувача Хеле Джордану, який завдяки зустрічі з інопланетянином стає членом корпусу Зелених ліхтарів. Це міжгалактична організація, яка підтримує мир в космосі. Джордан стає першою людиною, яку приймають в "зелені ліхтарі", набуває надздібності і вступає в боротьбу зі злом.

Помилковий заголовок — E Kjc-Fyl;tktcs dsl,ekfcz ghtvэ'hf rsyjrjvsrcf @Ptktybq ks[nfh@

18 Червня, 14:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон