Настільна версія
мова | язык

Лоліта Мілявськая боїться зрад молодого чоловіка

18 Червня, 22:44

Поділитися:

Відома російська виконавиця Лоліта Мілявська, яка нещодавно п'ятий раз вийшла заміж за молодого спортсмена, переживає, як би їй не залишитися самотньою. З моменту одруження пари не пройшло і трьох місяців, а знаменитість вже подумує про те, чи не покине її молодий чоловік.

Як пише www.newsme.com.ua Мілявська дуже сподівається на те, що цього ніколи не станеться і через 10 років спортсмен не проміняє її на яку-небудь молоду дівчинку. Проте якщо це все ж таки трапитися, то Лоліта впевнена в тому, що тоді він буде в програші. Хоча якщо враховувати темперамент Лоліти, то не виключено, що ініціатором розриву стосунків стане саме вона.

Якщо вірити словам артистки, то Дмитро підкорив її своєю чарівливістю. Останнім часом Лоліту зовсім не цікавили чоловіки старші за неї, оскільки у них вже немає тієї харизматичності, яка є в партнерах молодшого віку.

Мілявська розповіла також про те, що з Дмитром вона нарешті знайшла своє жіноче щастя. З ним співачка нічого не боїться і відчуває себе в цілковитій безпеці.
Помилковий заголовок — Kjksnf Vskzdcmrfz ,jїnmcz phfl vjkjljuj xjkjdsrf

18 Червня, 22:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір