Настільна версія
мова | язык

Федір Бондарчук готовий віддати мільйон за честь своєї сім'ї

20 Червня, 11:34

Поділитися:

Відомий російський режисер Федір Бондарчук зробив офіційну заяву, в якій повідомив про те, що готовий віддати мільйон рублів за відеоролик, де бійка його сина Сергія записана в повному об'ємі.

Варто відзначити, неприємний інцидент за участю сина Федіра Бондарчука відбувся в Сочі на фестивалі «Кінотавр». У Інтернет просочився запис, на якому 19-річний Сергій Бондарчук б'ється на набережній з іншим невідомим хлопцем. Крім запису є коментар, в якому вказано, що син знаменитості напав на випадкового перехожого.

Проте, Федір Бондарчук стверджує, що його сина підставили. Якщо вірити словам Бондарчука-старшого, то невідома людина підійшла до його сина і попросила закурити, після цього він несподівано вдарив Сергія по обличчю.

Як повідомляє www.devahi.net 19-річному парубку не залишалося нічого іншого як захищатися. Хоча на записі все виглядає так, як ніби то син режисера б'є ні в чому неповинну людину. Запис викликав багато розмов. Багато хто засуджував зоряного нащадка за його поведінку.

Сам Бондарчук наполягає на тому, що в інтернет потрапила тільки частина відеозапису. Він готовий заплатити мільйон рублів для людини, яка надасть йому повну версію. Таким чином, він має намір відстояти честь своєї сім'ї.
Помилковий заголовок — Atlsh <jylfhxer ujnjdbq dsllfnb vskmqjy pf xtcnm cdj'ї csvэї

20 Червня, 11:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків