Настільна версія
мова | язык

Емі Уайнхаус скасувала концерти в Туреччині та Греції

20 Червня, 11:40

Поділитися:

Британська співачка Емі Уайнхаус скасувала концерти в Туреччині та Греції після невдалого виступу, що відбувся в Сербії в суботу, 18 червня. Про це повідомляє Agence France-Presse.

Під час виступу в Сербії співачка знаходилася в стані сильного алкогольного сп'яніння і практично не могла співати - про це свідчать ролики, розміщені на YouTube. Під час півторагодинного шоу, що зібрало 20 тисяч глядачів, Уайнхаус двічі покидала сцену. При цьому Емі нібито нещодавно пройшла курс лікування від алкогольної залежності.

В результаті менеджери співачки ухвалили рішення про скасування наступних двох концертів, так як Уайнхаус навряд чи зможе виступити в повну силу. Шоу повинні були відбутися 20 червня в Стамбулі і 22 червня в Афінах. Наступний концерт в рамках європейського туру співачки запланований на 8 липня в Більбао - повідомляє lenta.ru.

Емі Уайнхаус випустила свою дебютну платівку "Frank" в 2003 році. Альбом був тепло зустрінутий критиками і слухачами і зумів піднятися до 13-го рядка британського хіт-параду. У 2006 році Емі випустила другий диск "Back to Black". У лютому 2008 року цей альбом приніс виконавиці п'ять премій "Греммі".
Помилковий заголовок — Tvs Efqy[fec crfcedfkf rjywthnb d Nehtxxbys nf Uhtwsї
20 Червня, 11:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин