Настільна версія
мова | язык

Різ Уізерспун рятується від маньяка

20 Червня, 11:45

Поділитися:

Акторка, яка після виходу картини «Блондинка в законі» прокинулася відомою та знаменитою, серйозно стурбована своєю безпекою. Разом з дівчиною по всьому світу їздить цілий штат секьюріті: вже декілька місяців зірку переслідує божевільний шанувальник.

«Після приїзду до Москви, Різ попросила приставити до неї ще сім даткових охоронців, - розповідає один зі співробітників служби безпеки. Бійці, які приїхали з нею, перевірили кожного російського, який спостерігатиме за спокоєм зірки».

У «Крокус Сіті Холі», де проходило святкування 125-річчя косметичної компанії, обличчям якої Різ є вже багато років, кінодіва зайшла тільки тоді, коли повністю перевірили приміщення.

Ледве голівудська красуня ступила на поріг концертного залу, в будівлі заблокували ліфти, а людей в тісних коридорах закулісся змусили розійтися в свої гримерні.

«Комендантську годину» відмінили лише тоді, коли Уізерспун нарешті опинилася в колі своїх друзів: співачки Валерії і продюсера Йосипа Пригожина. З популярною російською виконавицею Різ не тільки давні подруги, але і колеги: блондинки разом допомагають жінкам, які зіткнулися з насильством в сім'ї.
Помилковий заголовок — Hsp Espthcgey hzne'nmcz dsl vfymzrf

20 Червня, 11:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків