Настільна версія
мова | язык

Дан Балан мало не вбився на зйомках нового кліпу

21 Червня, 00:13

Поділитися:

23-го червня в одному з модних ресторанів Москви відбудеться презентація нового відеокліпу Дана Балана на пісню «Freedom».

Молдавський виконавець спеціально відвідає столицю Росії, щоб особисто представити нову відео-роботу.

Режисером кліпу став відомий кліпмейкер Павло Худяков, який знімав відео для топових артистів Росії. Зйомки кліпу проходили на курорті Сен-Тропе - пише siteua.org.

- Така динамічна пісня як «Freedom» просто вимагала пригодницького відео-ряду, і мені довелося викладатися на всі сто, - каже Дан Балан, - Я стрибав у море зі скелі, бігав по лісах, ганяв по гірських серпантинах на спортивному кабріолеті - у підсумку вийшов справжній романтичний блокбастер, короткометражка в дусі фільмів про Джеймса Бонда.

Зйомки були досить екстремальними, адже артист не користувався послугами каскадерів і дублерів. А під час зйомки сцени бігу по горі, Дан Балан впав і порізався.

- У кліпі «Freedom» є кілька кадрів, через які я мало не вбився. Особливо ризикової була сцена, в якій я співаю, стоячи на прямовисній скелі, без страховки. Цей кадр знімався з вертольота, але крупним планом - тому я працював без каскадерів і дублерів і сам балансував на краю прірви.

Незважаючи, на всі складнощі, Дан Балан зізнався, що гарненько розважився на зйомках.
Помилковий заголовок — Lfy <fkfy vfkj yt d,bdcz yf pqjvrf[ yjdjuj rksge

21 Червня, 00:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон