Настільна версія
мова | язык

50 Cent написав книгу для підлітків

21 Червня, 18:16

Поділитися:

Американський репер 50 Cent (Кертіс Джексон) написав книгу для дітей та підлітків. Очікується, що твір під назвою "Playground" (Ігровий майданчик) надійде в продаж у січні 2012 року. За друк відповідає видавництво Penguin Young Readers Group.

Як пояснив сам 50 Cent, в його книзі йдеться про підлітка-хулігана, який глянув на свої вчинки з боку і вирішив виправитися. За словами репера, в "Ігровому майданчику" чимало моментів з його власної біографії.

Музикант заявив, що метою написання книги для нього стало дослідження питання про те, як і чому діти стають хуліганами. 50 Cent висловив сподівання, що його твір утримає молоде покоління від вчинення хуліганських вчинків та правопорушень.

У репера вже є письменницький досвід - у 2007 році він випустив автобіографію, а потім протягом кількох років писав книги в співавторстві зі своїми колегами-музикантами. Останньою на сьогоднішній день книгою в бібліографії 50 Cent є книга "50 Law", яку він написав спільно з Робертом Гріном, що спеціалізуються на політичній тематиці.
Помилковий заголовок — 50 Суте yfgbcfd rybue lkz gslksnrsd

21 Червня, 18:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків