Настільна версія
мова | язык

«Мартовские иды» Клуні відкриють Венеціанський кінофестиваль

21 Червня, 23:50

Поділитися:

Фільм Джорджа Клуні «Мартовские иды» відкриє 68-й Венеціанський кінофестиваль, повідомляє видання The Hollywood Reoprter.

Клуні є частим гостем на фестивалі. Так, в 2009 році він привозив до Венеції «Божевільний спецназ» (The Men Who Stare at Goats) з Кевіном Спейсі, Джефом Бріджесом, Еваном Макгрегором, а в 2005 - картину «Доброї ночі і успіху», який, серед іншого, отримав приз за кращий сценарій.

Сюжет політичної драми «Мартовские иды» будується навколо виборчої кампанії Говарда Діна - потенційного кандидата в президенти від Демократичної партії весною 2004 року. В основу сценарію фільму покладена п'єса Бо Уіллімона.

Крім Клуні, який виступив режисером, співавтором сценарію і виконавцем однієї з головних ролей, у фільмі знімаються Райан Гослінг, Маріса Томей, Філіп Сеймур Хофман, Пів Джіаматті та інші.

68-й Венеціанський кінофестиваль стартуватиме 31 серпня і закінчиться 10 вересня 2011 року. Жюрі заходу очолить режисер Даррен Аронофськи. Офіційно учасники фестивалю поки не оголошені, проте, вже зараз відомо, що Аль Пачіно буде відмічений почесною премією за внесок в розвиток кінематографа.

Помилковий заголовок — «Vfhnjdcrbt bls» Rkeys dslrhb.nm Dtytwsfycmrbq rsyjatcnbdfkm

21 Червня, 23:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон