Настільна версія
мова | язык

Земфіра втекла з власного концерту

21 Червня, 22:51

Поділитися:

Непередбачувана співачка не виконала контрактні зобов'язання, на які підписалася заздалегідь, і покинула концерт по-англійськи.

Безкоштовний концерт, який Земфіра зобов'язалася відіграти для найуспішніших комерсантів Росії на сцені Михайлівського театру в Петербурзі, закінчився для всіх несподівано. Після тридцяти хвилин виступу (з обіцяних півтори години), співачка безповоротно пішла зі сцени.

Таку поведінку артистки не наважився коментувати жоден з її представників. За словами ведучого заходу, Леоніда Парфьонова, офіційну частину, після якої, власне, і мав бути концерт, дещо затримали через очікування збору всіх гостей. "Але не настільки, щоб екстрено міняти сценарій. Тому об'єктивних причин для скасування частини шоу я не бачу", - заявив Парфьонов.

Благо, що прогалину в програмі, що утворився з вини співачки, погодилася заповнити група Markscheider Kunst, яка за планом виступає відразу після неї - пише zirki.info.

До речі, причина «капітуляції» Земфіри з'ясувалася пізніше. Виявилося, що дівчина спізнювалася на потяг до Москви. Але попередити про це нікого не спромоглася.
Помилковий заголовок — Ptvashf dntrkf p dkfcyjuj rjywthne

21 Червня, 22:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір