Настільна версія
мова | язык

Лобода повернулася до форми через 10 днів після пологів

21 Червня, 23:00

Поділитися:

"За час вагітності я набрала близько дев'яти кілограмів, що, втім, є нормою для моєї ваги в цілому. Але відразу після народження Евангелінки я все скинула, дуже схудла, і вже через півтора тижні відпрацювала свій перший концерт", - розповіла Світлана.

Зараз співачка годує доньку грудьми.

"Безумовно, малятко на грудному молоці. І найближчим часом я не планую припиняти годування, тому що вже переконалася в тому, що поєднувати годування і роботу є можливим. І я зовсім не розумію, заради чого такого можна жертвувати здоров'ям своєї дитини?, - говорить співачка. - Я дотримуюся найсуворішу дієту, їм тільки те, що прописав наш лікар. Це допомагає нам уникнути кольок у животі та алергії ".

"Моє меню в звичайному житті - це здорова їжа, відповідно - мамина їжа. Вона в мене ас в кулінарії і навіть найпростіші страви у неї виходять фантастично смачними. Дуже люблю всякі рагу і м'ясні страви в маминому виконанні. З самого коханого - торт "Наполеон ", - розповідає Світлана.

З народженням дочки Лободі довелося змінити свій гардероб - повідомляє ter-a.com.ua.

"Поза сценою я переважно ношу зручний одяг - майки і джинси, короткі шорти і кеди. Також я люблю стильні аксесуари і красиве взуття. На сцені ж трохи інша історія - тут переважно каблук і виразні вбрання, - каже співачка. - Після пологів мій гардероб трохи оновився, відповідно - змінився. Зараз з моїми дизайнерами LUVI ми розробили і вже шиємо нові костюми для оновленої літньої програми. Так як зараз багато сольних концертів у клубах і не тільки, ми хочемо, як звичайно, бути найкращими і найбільш стильними в своєму жанрі. До костюмів це теж відноситься".
Помилковий заголовок — Kj,jlf gjdthyekfcz lj ajhvb xthtp 10 lysd gsckz gjkjusd

21 Червня, 23:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій