Настільна версія
мова | язык

Під Mad Heads XL танцювали навіть кури

21 Червня, 23:18

Поділитися:

Презентація сьомого студійного альбому «УкраїнSKA» гурту Mad Heads XL в Сrystall Hall нагадувало театрально-музичне шоу, в якому головні ролі виконали музиканти, цигани, публіка, і навіть кури.

Запальні ритми від молдавсько-єврейського колективу Toporkestra, балканський сет діджея, і повна ейфорія ...

Вечірка у найкращих традиціях стрічок культового режисера Еміра Кустуріци справила гіпнотичний вплив на присутніх.

Мікс народної пісні і рок-н-рольних ритмів, сонячного реггі та заводного ска, приправлених потужною духовою секцією піднімали настрій усім присутнім. Складалося враження, що навіть курка на сцені, презентована директором групи ТНМК Богданом Уцехой, танцювала під спекотні ритми.
Головна мета Хулі-GUN Party – доставити кожному якомога більше позитивних емоцій - була досягнута.

Найбожевільніший музичний колектив на українській сцені подарував справжнє балканське безумство, а відеоряд з фільмів культових режисерів Еміра Кустуріци, Івана Миколайчука та кліпів винуватців свята - команди Mad Heads XL переніс усіх присутніх у невелике сербське село на високому пагорбі.

Привітати гурт прийшли тільки найближчі - група ТНМК майже в повному складі, Віктор Придувалов, Максим Неліпа з дружиною, депутат Андрій Шевченко, Ганна Гомонай та інші

Вадим Красноокий: Ми вирішили, що прийшов час трохи посунути балканську музику. Дивно, що українські народні пісні так добре змішувалися з реггі та ska родом з Ямайки. На Ямайці низький рівень життя і при цьому найнижчий у світі рівень суїцидів. Нам треба вчитися у них позитивного мислення.

Нагадаємо, що в сьомий студійний альбом групи увійшли 19 українських народних пісень в оригінальній SKA-обробці музикантів. Перед початком роботи музиканти прослухали сотні народних пісень в абсолютно різних виконаннях, починаючи від класичних народних, закінчуючи різними сучасними гуртами та гуртами 60-70-х років. Питання було тільки в тому, які б пісні більше підійшли стилістиці групи.

Найближчим часом музиканти відправляються в США, на фестиваль «Надія є», де в якості хедлайнера представлять альбом «УкраїнSKA».
Помилковий заголовок — Gsl Ьфв Руфвы ЧД nfyw.dfkb yfdsnm rehb

21 Червня, 23:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван