Настільна версія
мова | язык

У автокатастрофі загинув актор Райан Дан

22 Червня, 16:25

Поділитися:

Зірка серіалу «Придурки» Райан Дан на великій швидкості вилетів за огорожу шосе, після чого машина вибухнула. На жаль, шансів вижити у чоловіка не було.

Як з'ясували спецслужби, автомобіль мчав зі швидкістю більше 180 км/год, за кермом автомобіля Porsche 911 GT3 2007 року випуску у цей момент знаходився сам Дан. Автомобіль вилетів за огорожу шосе, після чого авто вибухнуло, дві людини, які знаходилися в ній загинули на місці. Хто в той момент знаходився поряд з відомим актором поки не відомо.

Заздалегідь повідомляється, що можливою втратою водієм управління став алкоголь. Незадовго до трагедії Райан опублікував у себе в Твіттері фотографію, на якій тримав стакан з алкоголем.

До речі, в 2005 році його вже звинувачували у водінні автомобіля в нетверезому стані, але тоді адвокатам зірки вдалося зам'яти скандал.

Райану Дану було всього 34 роки, прославили його складні акробатичні трюки, які він показував в своєму проекті «Придурки» на MTV. Проект був закритий у зв'язку з тим, що ці трюки Дана намагалися відтворювати телеглядачі, а це приносило немало клопоту травматологам.
Помилковий заголовок — E fdnjrfnfcnhjas pfubyed frnjh Hfqfy Lfy

22 Червня, 16:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір