Настільна версія
мова | язык

Ліндсей Лохан заробила під час домашнього арешту $25 000

22 Червня, 19:33

Поділитися:

Голівудська актриса Ліндсей Лохан, перебуваючи під домашнім арештом, зуміла заробити $25 000. Таку суму скандальній акторці заплатили за 18-секундне домашнє відео.

У ролику 24-річна Лохан, сидячи у себе у вітальні, рекламує один з інтернет-аукціонів. За даними TMZ, власники ресурсу також надали Лохан кредит в $10 000 на покупки на їх аукціоні.

Завдяки скандальній репутації, діючому арешту і сумі гонорару, звістка про домашню роботу Ліндсей разом з адресою сайту розійшлася по всій мережі менш, ніж за добу, відзначають ЗМІ.

Нагадаємо, що ще знаходячись в реабілітаційній клініці, Лохан умудрилася знятися в рекламі бренду Kira Plastinina, що належить доньці російського мультимільйонера Кірі Пластініній. Сума гонорару зірки не повідомляється.

Як пише www.newsme.com.ua Лохан посадили під домашній арешт в травні 2011 року - за друге порушення умов умовного терміну, який вона отримала за водіння автомобіля в нетверезому стані.

27 травня актриса отримала електронний браслет, за допомогою якого співробітники в'язниці зможуть дізнаватися про її місцезнаходження і стежити за тим, щоб вона не порушувала умови відбування покарання.

Перед цим Лохан встигла відпочити в Майамі і взяти участь в зйомках для журналу.
Помилковий заголовок — Ksylctq Kj[fy pfhj,bkf gsl xfc ljvfiymjuj fhtine ;25 000

22 Червня, 19:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон