Настільна версія
мова | язык

Щомісячна аудиторія Google Inc. перевищила один мільярд

22 Червня, 20:10

Поділитися:

Щомісячна аудиторія сайтів, що належать корпорації Google Inc., Перевищила один мільярд чоловік. Про це сьогодні повідомили в Agence France-Presseсо з посиланням на дані дослідницької компанії comScore.

Google став першою з усіх інтернет-компаній, що привернула за місяць таке число унікальних відвідувачів. На другому місці в рейтингу відвідуваності виявилися сайти, що належать Microsoft. У травні їх аудиторія склала 905 000 000 чоловік.

Сайт Facebook в минулому місяці відвідали близько 714 мільйонів чоловік, що дозволило йому зайняти третє місце в списку. При цьому за рік аудиторія соціальної мережі зросла на 30 відсотків, у той час як Google збільшив число заходів на 8,4 відсотка, а Microsoft - на 15 відсотків. За часом, проведеним користувачем на сайті, Facebook обходить обох конкурентів. Маркетологи, зазначає Digits, найбільше звертають увагу на цей параметр, що в майбутньому може дозволити соцмережі потіснити Google на ринку реклами.

Варто зазначити, що в грудні 2010 року comScore відзвітував про всього 153 мільйонів, які відвідали за місяць Facebook. Нинішнє дослідження було проведено шляхом екстраполяції статистичних результатів двох мільйонів інтернет-користувачів.
Помилковий заголовок — Ojvsczxyf felbnjhsz Пщщпду Штс/ gthtdbobkf jlby vskmzhl

22 Червня, 20:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон