Настільна версія
мова | язык

iPhone 5 матиме двоядерний процесор і буде схожим на попередню модель

22 Червня, 21:22

Поділитися:

Інформаційне агентство Bloomberg опублікувало характеристики нового смартфона iPhone, який готується до випуску. Інформацію надали два джерела, близькі до компанії і побажали залишитися анонімними.

Новий iPhone отримає двоядерний процесор A5. Аналогічний чіп використовується в планшеті iPad 2. Пристрій буде оснащуватися 8-мегапіксельною камерою і працюватиме під управлінням операційної системи iOS 5, яку Apple анонсувала на початку червня.

За даними Bloomberg, апарат може бути представлений у вересні. З вигляду він буде схожий зі своїм попередником, смартфоном iPhone 4. Нагадаємо, що iPhone 4 використовує процесор A4 і комплектується камерою на 5 мегапікселів. 

Інформагентство також повідомило, що Apple тестує нове покоління планшетів iPad. Характеристики пристроїв не розкриваються, але уточнюється, що вони отримають екран з більш високою роздільною здатністю.

Чутки про новий смартфон часто суперечать. Так, 21 червня сайт BGR заявив з посиланням на достовірне джерело, що iPhone 5 вийде в серпні і зовні буде кардинально відрізнятися від iPhone 4.
Помилковий заголовок — шЗрщту 5 vfnbvt ldjzlthybq ghjwtcjh s ,elt c[j;bv yf gjgthtly. vjltkm

22 Червня, 21:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин