Настільна версія
мова | язык

Coca-Cola коронує борців за екологію

22 Червня, 22:11

Поділитися:

Coca-Cola продовжує залишатися в авангарді використання в своєму просуванні соціальних мереж, на цей раз розгорнувши в Facebook активну кампанію, присвячену правильній переробці тари з-під напоїв.

Для того, щоб надати споживачам можливість здавати тару на переробку без особливих зусиль, компанія Coca-Cola в Ізраїлі встановила по всій країні 10 тис. спеціальних контейнерів для відходів.

Нова екологічно-орієнтована кампанія в мережі знову привернула до Coca-Cola велику увагу: на спеціальній сторінці в Facebook відзначилися тисячі користувачів. Найбільш активний з них був відзначений компанією як «Король рециклінгу».

Розроблена кампанія була покликана підвищити екологічну свідомість шанувальників Coca-Cola і донести до них важливість переробки, використовуючи при цьому позитивні засоби переконання. Акція викликала ажіотаж в інтернеті і стала однією з найбільш успішних кампаній в цьому середовищі в Ізраїлі. Експерти пророкують, що досвід Coca-Cola буде запозичений іншими брендами, які прагнуть використовувати в своєму просуванні ідеї екології та суспільного блага.
Помилковий заголовок — Сщсф-Сщдф rjhjye' ,jhwsd pf trjkjus.

22 Червня, 22:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків