Настільна версія
мова | язык

Слава обматюкала звукорежисера

22 Червня, 23:12

Поділитися:

Славу розізлила недоробка звукорежисера премії "People Fashion Awards".

З якоїсь причини її фонограма стала збиватися вже на перших акордах. Після декількох затинань, терпіння співачки тріснуло по швах: зажадавши «вимкніть цю х ... ю», дівчина пішла, так і не доспівавши своє «Одиночество».

- Не знаю що зі мною сталося. Може, вагітність на мене впливає, але такий непрофесіоналізм мене просто вивів з себе, - розповідає Life Showbiz співачка. - Я зараз взагалі дуже вразлива - можу навіть і вдарити, якщо щось мені не сподобається.

Щоб заспокоїти 31-річну бунтарку, організатори попросили зірку заспівати на біз. Дівчина неохоче, але все ж вийшла на сцену і на цей раз виконала композицію на одному дихання. Всього декілька раз співачка не встигла відкрити рот за зрадницею-фонограмою - пише newsmusic.ru.

Втім, цього вечора не одна Слава була трохи не в собі. Сергій Звєрєв так приклався до спиртних напоїв, що навіть забув навіщо прийшов на захід - присуджену королю гламуру премію забирав його приятель. Самому стилісту явно було не до того.

А ось Микола Басков замість запланованої однієї композиції виконав цілих чотири, і продовжував би нескінченно, але організаторам все ж таки вдалося відібрати мікрофон у людини-свята.
Помилковий заголовок — Ckfdf j,vfn.rfkf pderjht;bcthf

22 Червня, 23:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій