Настільна версія
мова | язык

Тіна Кароль займається йогою і не проти пластики

10 Лютого, 10:17

Поділитися:

Співачка Тіна Кароль запевняє, що в повсякденному житті не потребує макіяжі. До того ж обличчя втомлюється від косметики, тому вона намагається якомога частіше давати відпочинок шкірі. Часом робить обгортання і масажі, хоча вважає, що в цих процедурах більше переважає психологічний фактор, ніж реальний ефект.
 
"А останнім часом сильно захопилася йогою, хоча ще недавно була далека від цього, завжди говорила, що це дурниці, і цим займаються люди, у яких занадто багато вільного часу. Але зовсім скоро зрозуміла, що помилялася, і тепер не можу обійтися без приємної, корисної і правильної філософії тіла", - говорить вона.

Тіна любить піші прогулянки, плавання, біг.

"Розумію, що про красу і, головне - про своє здоров'я, потрібно починати дбати замолоду. Я повинна завжди бути в тонусі, бути добре фізично підготовленою. Бути красивим - означає бути здоровим!", - розповіла співачка.
 
На сніданок Тіна вважає за краще їсти вівсянку, любить додавати в неї свіжі ягоди і сухофрукти. Кашу їдять і її чоловік з сином, причому чоловік їсть її без добавок, а син Веня любить їсти вівсяну кашу на молоці.
 
"Одним словом, сніданок у нас, як в армії!", - розповідає Кароль.
 
До пластичних операцій у співачки нейтральне ставлення.

"Людина може чинити так, як їй потрібно. Якщо у хірургічному втручанні є здоровий глузд, можливо, це непогано. Зовнішність - не інтелект, і прочитавши книгу або вивчивши ще одну мову, у вас форма носу не зміниться, а груди не наллються. Якщо пластика допомагає вирішити людині те, що її турбує - чому ні? Але, зауважте, я зараз говорю про пластичну, а не естетичну хірургію, це дві великі різниці!", - каже Тіна.
Помилковий заголовок — Nsyf Rfhjkm pfqvf'nmcz qjuj. s yt ghjnb gkfcnbrb

10 Лютого, 10:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій