Настільна версія
мова | язык

Басков розповів про новий коханого Фьодорової

22 Червня, 23:46

Поділитися:

Микола Басков поховав надію повернути Оксану Фьодорову, оскільки вона вже не одна.

Телеведуча вже втішилася в обіймах нового коханого.

Микола прийшов на вручення премії Fashion People Awards 2011 в якості номінанта - цього вечора в одному з московських клубів вручали нагороди найстильнішим знаменитостям російського шоу-бізнесу.

Басков випромінював повне задоволення життям і, схоже, вже повністю одужав від розриву з Оксаною. Співак тільки безперервно скаржився на втому: «Стільки роботи! Спочатку день народження Галкіна, потім день народження Олени Буйнової, кожен день зйомки. Ледве встигаю переодягатися».

Скинувши з себе чорно-білий піджак, щедро усипаний блискучими паєтками, Микола гордо продемонстрував вишитий на підкладці герб з крильцями, увінчаний царською короною - пише stars.glavred.info.

«Усередині вишитий мій девіз - «Співаючий вічно». Тут - напис Микола Басков, - почав розповідати співак, - Тут - сонце, тут - Вифлеємська зірка, любов, багатство, корона, терези (це мій знак Зодіаку). І, нарешті, напис на стрічці: «Так буде на віки вічні, амінь».

З фамільного герба Баскова розмова плавно перетекла на недавнє розставання співака з Фьодоровою - мовляв, така гарна пара розпалася, Оксана напевно сумує і страждає. Але на запитання: «А, може, ще не пізно між вам все повернути?» Микола твердо відповів:

«На жаль, ні! Тому що Оксана вже не одна! Хіба така дівчина може довго бути одна? У її житті з'явився улюблений чоловік».

Однак розкрити секрет: хто він - новий коханий Оксани Фьодорової - співак категорично відмовився.
Помилковий заголовок — <fcrjd hjpgjdsd ghj yjdbq rj[fyjuj Amjljhjdjї

22 Червня, 23:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр