Настільна версія
мова | язык

A'STUDIO заспівають пісню Beatles

22 Червня, 23:55

Поділитися:

Група A'STUDIO взяла участь у зйомках програми «Let It Beatles», яка стане триб'ютом російських музикантів знаменитої ліверпульської четвірки.

Переглянути випуск за участю групи можна з 24 червня на інтернет-каналі TVJAM. Учасники проекту розкажуть про вплив великої групи на свою творчість, запросять глядачів у свої студії і на репетиційні бази і, головне, виконають одну з пісень The Beatles, передає paparazzi.ru.

«Лідер A'STUDIO Байгал Серкебаев - відомий бітломан, - розповідає головний редактор TVJAM Марія Кускова. - Я не раз чула, як він зізнається в любові до групи, і вплив «бітлів» можна почути якщо не прямо в піснях A'STUDIO, то в трепетному ставленні музикантів до мелодій, різноманітних аранжувань і тонкого смаку, схрещеному з хорошою музикою».

Проект «Let It Beatles» триватиме до середини осені. У вересні учасники програми виступлять у московському клубі «Б2» з кавер-версіями пісень ліверпульської четвірки. Крім A'STUDIO в програмі взяли участь Noize MC, Мумій Троль, Zdob Si Zdub, Billy's Band, «Браво», «СЛОТ» та інші - повідомляє siteua.org.
Помилковий заголовок — ФэЫЕГВШЩ pfcgsdf.nm gscy. Иуфедуы

22 Червня, 23:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин